We hebben Queen Anne tafels en stoelen binnen gekregen!

Deze week kunnen we een aantal nieuwe Queen Anne artikelen laten zien!

 

We hebben namelijk een paar prachtige tafels en stoelen binnen gekregen, allemaal in de Queen Anne stijl. De tafels zijn zo al mooi om te zien en verdienen echt een plekje in een prachtig en stijlvol interieur.

 

De stoelen, een set van 4, hebben ook de bekende Queen Anne poten. De rug heeft mooie details. De bekleding toont wat gedateerd, maar is in goede staat. De liefhebber zou de set zo kunnen gebruiken, maar wij geven de voorkeur aan een make-over! Omdat we de klant de kans willen geven om zelf inspraak te hebben in de bekleding en eventuele  nieuwe kleur van de lak,plaatsen we de foto hier alvast. dus bij interesse: laat het gerust weten! Kijk verder in de blog naar wat wij allemaal kunnen en laat gerust een reactie achter als je interesse hebt. we informeren je graag over de mogelijkheden!

De eetkamertafel, waar de stoelen eventueel bij zouden kunnen, is uitschuifbaar en heeft een prachtig blad. De poten hebben mooie details. Deze tafel is op dit moment al gereserveerd!

Op de derde foto zien jullie een kleine witte salontafel en een donkere bijzettafel. Deze tafels hebben bijna identieke Queen Anne poten, daarom hebben we ze als setje gefotografeerd. Natuurlijk zijn ze in deze kleurstelling voor de meeste interieurs niet geschikt, Dus hebben ze zeker een restyling nodig. Dat is voor ons natuurlijk geen probleem! Mocht je interesse hebben in (een van deze) tafels, reageer gerust! Dan kun je zelf de kleur verf uitzoeken, en weet je zeker dat ze een prachtige aanvulling op je interieur zullen zijn.

Verder hebben we een mooie salontafel, die ook zo nog een ronde mee kan. We hebben genoeg ideeën om hem een andere look te geven, maar zijn er nog niet aan toe, dus tonen we hem jullie graag alvast zo!

Op marktplaats vind je de artikelen die we op dit moment in de verkoop hebben. Kijk dus voor deze en onze andere creaties op: http://www.marktplaats.nl/verkopers/22168473.html We zien je graag!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *