Bijzondere laptoptafel: Eyecatcher in de kleine woonkamer!

Ken je dat probleem? Je hebt eigenlijk geen ruimte voor een aparte werktafel, maar het zou o zó handig zijn!!

Lekker je laptop en paperassen even laten liggen om te kunnen lunchen zit er niet in. Altijd en altijd moet jij eerst je boeltje opruimen! Met deze bijzondere sidetable is dat verleden tijd. Want wij hebben de ultieme oplossing voor je gevonden! En hij is nog mooi ook.

Naaimachinetafel wordt laptoptafel!

We kregen een hele tijd terug een heel oude Singer naaimachinetafel binnen. Er zat geen originele Singer naaimachine meer in. De tafel was zichtbaar gebruikt, kortom: Hij vroeg met al zijn houtvezels om een nieuwe, heel bijzondere bestemming!

Heel wat knutsel uurtjes later is dat ook gelukt: de plek waar normaal gesproken de Singer naaimachine was opgeborgen, is omgetoverd tot een plek om een 15″ laptop op te ruimen. Inclusief snoeren, paperassen, en wat je wilt.

 

Prachtig in jou interieur?

Natuurlijk wilden we de originele uitstraling voor je behouden, dus kun je nog altijd zien dat het een Singer naaimachinetafel is geweest! Je kunt zelfs het voetpedaal nog heerlijk gebruiken als je even flink moet nadenken… We hebben hem wel een eigentijds wit kleurtje gegeven, natuurlijk mat omdat dat de meest hedendaagse authentieke uitstraling geeft. Wat zo fijn is aan deze tafel, is dat het blad uitklapbaar is! Dat geeft je een lekker grote werkruimte, en zorgt ervoor dat hij ingeklapt weinig ruimte inneemt. Je zet hem dus gewoon in je zithoek neer als een sidetable! Mooie planten of windlicht erop, en niemand vermoed daar jou nieuwe werkplek…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *